jueves, 14 de marzo de 2019

Steigerhouten tafel met stalen onderstel

Steigerhouten tafel met stalen onderstel

Mooie combinatie van robuuste materialen. Bijpassend bankje mee te bestellen. Behandeling van de industriele eettafel met stalen onderstel. Wij leveren de steigerhouten tafel dan geschuur maar verder onbehandeld af.


Steigerhouten tafel met stalen onderstel

Steigerhouten tafel met stalen onderstel. Eiken salontafel met stalen frame. Op zoek naar een houten tafel met metalen onderstel ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren.


Kies tussen de opties zelf de afmetingen en heb deze tafel. Mooie eettafel met een stalen onderstel gemaakt van kokers 4xbehandeld met een matte lak voor een stoere uitstraling.


Wij adviseren om het tafelblad te laten. We kunnen alle vormen en maten voor je maken, geef je. Industriele ovale tafel met stalen matrix poot. Deze industriële tafel heeft een metalen onderstel en poten in de vorm van een X. De tafel heeft een steigerhouten blad en een.


Het kruispoten metalen onderstel is gemaakt van zwaar 3mm staal. Dit onderstel bestaat uit buizen met een afmeting van 40x40mm. Assortiment Rechte steigerhouten tafels. Deze prachtige vormgegeven steigerhouten tafel met stalen frame is leverbaar in.


De combinatie van een steigerhouten blad met strak stalen onderstel geven deze. Dit boomstamblad ligt op een prachtig stalen onderstel, de tafel is enorm zwaar, daarom staat deze natuurlijk op wielen! Tafels met onderstel van staal.


Een steigerhouten tafel met stalen onderstel. Geef je (bestaande) tafel een stoere industriële look met deze set bestaande uit stalen onderstel in de vorm van een trapezium die met de hand zijn gemaakt. Hoe stoer is deze steigerhouten tafel met stalen U- onderstel ? Het blad is gemaakt van dik steigerhout van 50x200mm.


Steigerhouten tafel met stalen onderstel

En het onderstel is gemaakt van staal met op de. Nu in de aanbieding, steigerhouten eettafel met stalen onderstel. In hoogte verstelbaar en aparte kabelgoot onder het blad. Kijk op de site voor meer modellen.


Stalen tafel onderstel model V met spanner. Onder elke foto vind u de kleur en afwerkingsvoorbeelden Robuuste stevige tafel met een poot van staal(10x10cm) in. Combineer de eettafels en banken met elkaar voor een complete steigerhouten.


Twee natuurlijke materialen gecombineerd in één meubel. Kies dan voor een meubel in combinatie met een stalen onderstel. Stijlvol voor zowel binnen als buiten!


Deze tafel heeft een steigerhouten tafelblad met. In combinatie met stoelen met een ijzeren onderstel. Stoere steigerhouten barkruk met een stalen onderstel.


Perfect voor een industriële look in je keuken en eetkamer. Bekijk onze fantastische designs nu! Eettafel gemaakt van verouderd steigerhout en een omlijsting van cm.


Met een stalen U poot onderstel van 10xcm.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.